Siden er ikke aktiv

!


*max 7 pers. på samme police
Alder på rejsende:

” kontakt os direkte på 29298030 .. P.

Forud for en hjemtransport er ofte gået et hospitalsophold i landet, hvor skaden er sket og inden da en tur ned af bjerget i ”bananen” til en helikopter, der typisk lander på bjerget og flyver skadelidte til akut behandling på et stort hospital i nærheden. Store dele af disse udgifter skal den tilskadekomne selv betale med mindre han/hun har en rejseforsikring. Dækning for hospitalsudgifter og hjemtransport er derfor de to vigtigste på skirejseforsikringer. Køber du din rejseforsikring her er disse dækninger altid inkluderet.
Når man falder på ski – eller snowboard er det oftest en selv, der kommer til skade, men det sker også, at to eller flere personer påkører hinanden på pisterne. I disse tilfælde er det vigtigt at have en ansvarsdækning med i skirejseforsikringen. Dette er dels relevant, hvis man som skadevolder bliver gjort ansvarlig for skader på andres ting, men endnu vigtigere, hvis en skadet person hævder, at påkørslen var den andens skyld, og kræver erstatning for invaliditet mv.

Tag trygt afsted på ski. Vi får dig ned fra pisten og hjem, hvis uheldet er ude. Vi dækker bl.a.:


  • Sygdom på rejsen
  • Hjemtransport
  • Privatansvar
  • Sygeledsagelse
  • Hjemkaldelse

Stærk assistance med SOS International

Vi har et tæt samarbejde med Danmarks førende skade- og assistanceselskab. SOS International har base i Danmark og assisterer rejsende i hele verden fra alarmcentralen - døgnet rundt, året rundt.


Mere om SOS International

AIG - verdens største forsikringsselskab

Vi er agent for AIG, der er et af verdens største forsikringsselskaber. Når du vælger os, er du forsikret af dem.


Mere om AIG

Hvorfor vælge Dansk Rejseforsikring

Dansk Rejseforsikring er specialister i rejseforsikring – og alt foregår slankt og enkelt online. Du får ingen breve og regninger med posten. Vi er sat i verden for at levere høj kvalitet og maksimal tryghed på rejsen til en knivskarp pris.

Læs mere ...

Spørgsmål & Svar

Du er altid velkommen til at ringe til os og stille spørgsmål omkring rejseforsikring. På linket her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

Læs mere ...