Jakob S. Bender

Direktør


For os er der intet vigtigere end hvordan kunderne oplever vores service og kvalitet. Her har vi således samlet nogle eksempler på kunders vurdering af os og vores skade- og alarmcentral (SOS International)

God læselyst, med venlig hilsen

Helle Lolholm Pedersen


Hej Dansk Rejseforsikring. Fantastisk med en service hvor alt fungerede og hjælp at få uanset tidspunktet på døgnet...kan varmt anbefales..hilsen en meget tilfreds kunde:)

Alexandra Clausen


Hej Dansk Rejseforsikring Først vil jeg sige tak fordi i dækkede mig i løbet af min vinter sæson i alperne, jeg var fuldt ud tilfreds med jeres dækning. Jeg rejser ud igen den 1. maj - denne gang til Guadeloupe, der hører under Frankrig. Jeg ville høre, om I kunne give mig et tilbud på en ny tur ud i verden. Jeg skal være afsted fra den 1. maj til 22. august, hvor jeg skal arbejde som tjener for et dansk selskab.

Anne Møller


Dansk Rejseforsikring var en stor hjælp da jeg kom til skade på en skiferie. Jeg havde ikke mulighed for at komme til Danmark i den bil jeg var kørt på ferie i - og ventetiden på hjemmetransport var over en uge! Da jeg havde mulighed for selv at arrangere en anden måde at blive transporteret hjem på, var de med det samme klar på at betale det for mig, så jeg kunne komme hjem på det planlagte tidspunkt. Samlet set var min oplevelse med Dansk Rejseforsikring en billig forsikring, hvor der bag telefonen, som jeg har oplevet det, sidder kompetente folk der forsøger at hjælpe én så godt de kan.

lisbeth


Mange tak for god behandling, helt sikkert at vi vil lade os forsikre igennem jer igen når vi får brug for det.

Morten Frederiksen


Så er der betalt for begge - jeg vil gerne sige tak for super god og kompetent assistance; jeg er medlem i De Berejstes Klub og har tænkt mig at nævne jer som et godt bud på en rejseforsikring - jeg er personlig først lige blevet opmærksom på jer og tænker at der er mange af mine "rejsekollegaer" der har det på samme måde.

Sandra Kjeldgaards, København

Fra forbrugersitet: "TRUSTPILOT"


I Januar brækkede jeg et stykke af knæskallen i Dublin, og jeg havde egentlig ikke tænkt på at man skulle kontakte SOS, så det fik min mor gjort hjemme fra Danmark. Derefter ringede SOS til mig imens jeg var på hospitalet, og fulgte med i forløbet der, der var absolut ingen problemer, og jeg blev også kontaktet senere pga. hjemtransport og flere sæder i flyet. SOS International klarede det hele, så min veninde og jeg kunne komme med samme flyver, til den tid vi normalt skulle flyve hjem, og taxa fra hotel til Lufthavn, og igen taxa fra København og hjem, alt var klaret og betalt, og selv i lufthavnene havde de fået arrangeret det hele, med hjælp til at komme rundt i lufthavnene. Jeg er stadig imponeret over alt det de kunne klare hjemmefra, og jeg er stadig dybt taknemmelig for denne gratis og fantastiske hjælp. Tusind Tak SOS International. https://www.trustpilot.dk/review/www.sos.dk/51b97dea00006400024a5be0

Sune lindholm, Danmark

Fra forbrugersitet: "TRUSTPILOT"


Jeg kontaktede SOS Int. torsdag eftermiddag med henblik på at få hjælp til hjem-transport fra Livigno efter en knæskade. Få timer senere bliver jeg informeret om at hjemtransport er arrangeret fra fredag morgen. Bliver afhentet på mit hotel i taxa og kørt til Innsbruck lufthavn, hvor chaufføren sørger for at checke in. Bliver kørt til gaten i kørestol og videre til flyet i ambulance. Det samme gentager sig i Wien. I begge fly var der afsat to-fire sæder til ekstra ben-plads.  Falck står klar ved gaten i Kastrup og sørger for transport og bagage. I ankomsthallen venter en taxachauffør, der kører mig direkte til Odense. Imponerende...... :-) https://www.trustpilot.dk/review/www.sos.dk/50f088f2000064000234f73b

Daniel Nøhr, Aalborg


Jeg ville lige sige tusind tak for hjælpen i går - Rigtigt god service! Vi fik vores VISA dokumentation i orden og alt blev meldt godkendt.

Heidi Larsen


Jamen selvfølgelig må du benytte, det jeg har skrevet! Jeg synes du/I har været helt fantastisk hurtige til at komme med respons, uanset om det er weekend, aften eller helligdag. Derudover er jeres priser super konkurrencedygtige, og dækning og dækningssummer er enten lig med "de dyre selskaber" eller endnu bedre. Så jeg vil klart anbefale jer, når der skal tegnes rejseforsikring. Så endnu engang tak for hjælpen. Med jeres forsikring i bagagen, er jeg ikke urolig for at Martin skulle komme i knibe, hvis han skulle være så uheldig at komme til skade ;o) Mange hilsner

Lisbeth Too Hungeberg


Jeg ville også svare der blev bare lige så meget her Jeg har fået tip om jer gennem nogle venner som rejser meget Jeres hjemmeside er bare lige at gå til og det tar ingen tid hverken at beslutte sig for at vælge jer pga bla priser men og tilgængelighed for bestilling Din behandling af min forsikring har været fuldstændig i top Tak for det

Line Smith


Beløbet er overført med begge policenumre. Endnu engang tusind tak for hjælpen og super service! Det har været kanon at handle med dig :)

Christina Hansen


Tusinde tak igen for god hjælp og service!

Johanne Deigaard Roed


Super - så er jeg med. Det er bare en aftale - pengene bliver overført senere i dag. Mange tak for hjælpen og god service!!

Nicolai Kristiansen


Så er der overført 649,- til jeres konto, de er overført fra min kones konto men jeg har påført policenr under meddelser. Tak for super god behandling!!