Rejseforsikring Australien

Find din rejseforsikring til Australien her. Vælg "Verden uden USA/Canada" nedenfor.

Vi dækker hvis du bliver syg af Covid-19 på din rejse. Det gælder også destinationer som udenrigsministeriet fraråder (ikke-nødvendige rejser til). Læs mere


*max 7 pers. på samme police
Alder på rejsende:

Fuld dækning på rejseforsikringen til Australien inklusive syge- og hjemtransport.

Rejseforsikring Australien

Australien er en perfekt destination, når du vil ud på eventyr. Australien rummer flere klimazoner med tropisk regnskov mod nord, tempereret klima mod syd og ørkenen i midten. Kontinentet Australien rummer en lang række af naturperler i deres store og spektakulære nationalparker, deres mange smukke strande, et eksotisk dyreliv og deres karakteristiske røde jord.

Australien er at betragte som en relativt sikker rejsedestination i form af deres lave kriminalitet og høje vestlige standarder. Til gengæld ligger Australien langt væk fra Danmark og kalder på eventyr efter eventyr i det fri. Derfor er det vigtigt, at du husker at tegne en rejseforsikring, som du kan have med på din rejse, så du er sikret, hvis uheldet rammer.

Hvilken rejseforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Australien?

Når du rejser til Australien, skal du købe en rejseforsikring til hele verden. Hvis du køber vores årsrejseforsikring, er du dækket på rejser, der varer i op til 30 dage.
Skal du opholde dig i Australien i længere tid, skal du købe en enkeltrejseforsikring til hele perioden. Det er vigtigt, at du tegner en rejseforsikring, når du skal rejse til Australien, da du ellers ikke er dækket i det uheldige tilfælde, at du bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Her er rejseforsikringen altafgørende. Rejseforsikringen gør nemlig, at du kan få behandling på et hospital uden selv at skulle betale. I tilfælde af alvorlige ulykker dækker vi hos Dansk Rejseforsikring både hjemtransport med ambulancefly til Danmark og det, at du kan få din eller dine nærmeste pårørende ud til dig i Australien. Du får også selv dækket en akut hjemrejse til Danmark, hvis en af dine nærmeste pårørende skulle blive alvorlig syg.

Dette skal rejseforsikringen til Australien som minimum dække

Australien er en perfekt destination på backpacker-turen, når du skal studere i udlandet eller når du bare vil Down Under for at dykke, surfe eller køre ud på en vild roadtrip ud i “The Outback”. Vores rejseforsikring til Australien dækker naturligvis det hele. Dansk Rejseforsikring dækker dykning ned til 30 meter, så du kan roligt kaste dig ud i dykkerkurset ved det fantastiske Great Barrier Reef. Når du køber rejseforsikringen til Australien, dækker den også besøg til for eksempel New Zealand og Bali, som kan være nærliggende at besøge, når du er på den side af kloden.

Dykkerferie og ekstremsport i Australien

Vores rejseforsikring til Australien dækker som nævnt dykning ned til 30 meter og ekstremsport såsom surfing, bungee jump og faldskærmsudspring.
Skal du arbejde som for eksempel bartender eller i praktik i Australien, skal du tegne den forsikring, vi kalder “Ferie hvor jeg må arbejde”. Hvis du er i Australien eller tager videre til New Zealand for at stå på ski, er du ligeledes dækket på vores forsikringer.

Roadtrip i Australien

Australien rimer på roadtrip. Der er intet som at krydse den røde ørken og campere under den sydlige halvkugles funklende stjernehimmel.

Når du begiver dig rundt i Australien bag rattet, opdager du dog hurtigt hvorfor kofangerne på de australske biler er så store. Roadkill! Så snart mørket falder på i Australien, vrimler det frem med eksotiske dyrearter. Og desværre for både dem og os, sker der ofte sammenstød mellem bil og dyr.
Skulle du være så uheldig at torpedere et større dyr, som for eksempel en af Australiens kæmpekænguruer eller en vild kamel, kan det ende galt for både bilister og dyr. Kører du i en lejet eller købt bil, skal du sørge for at tegne en lokal bilforsikring oven i din rejseforsikring. Kommer du selv til skade i en bilulykke, dækker Dansk Rejseforsikring naturligvis dit hospitalsophold og lægetransporten til hospitalet.

Husk vaccinationen, når du rejser til Australien

Når du rejser til Australien, er der tre ting, du skal have styr på: Visum, vaccination og rejseforsikring.

Vi starter med visummet. Hvis du skal til Australien som turist, er det normalt ingen sag at få et turist-visum. Dog anbefaler vi, at du som minimum søger 14 dage før din afrejse til Australien for at være sikker på, at dit visum når at blive godkendt. Du kan læse meget mere om visum her.
Hvis du skal til Australien i længere tid, og du er mellem 18 og 30 år, kan du også søge om et såkaldt Working Holiday Visa, der giver dig ret til at arbejde og opholde dig i Australien i op til 12 måneder og ret til at studere i landet i fire måneder. Hvis du vil rejse til Australien på et Working Holiday Visa, skal du regne med en noget længere behandlingstid på dit visum. Læs mere om dette visum her.

Hvad angår vaccinationen, er det i store dele af Australien nok med de vaccinationer, som er en del af det danske børnevaccinationsprogram. Hvis du planlægger at opholde dig i det nordøstlige Australien, særligt Cape York-halvøen, skal du dog også vaccineres mod japansk hjernebetændelse. Du kan læse meget mere om alt dette på Statens Serum Institut.

Til sidst har vi den vigtige rejseforsikring. Når du rejser til Australien, er du hverken dækket af EU's blå sygeskikringkort eller det “gule” sygesikringskort. Derfor er det vigtigt, at du husker at købe en rejseforsikring, som dækker i tilfælde af sygdom, ulykker og tingsskader.

Australiens mange farlige dyr

Australien er kendt for deres farverige dyreliv, hvor kænguruer og nuttede koalaer kæmper om berømmelsen mod de dødeligt giftige gopler, lumske hajer og glubske krokodiller. For slet ikke at nævne giftige slanger og edderkopper så store som tekopper! Især det nordlige Australien med byerne Cairns på østkysten og Darwin mod vest vrimler med farlige dyr, der kan få selv den mest robuste rejsende til at synke en ekstra gang.

Goplerne huserer særligt vandene mod nord i månederne fra oktober til maj. Derfor bør du altid orientere dig grundigt omkring risikoen, inden du går i vandet. Er uheldet ude i mødet med Australiens vilde dyreliv, dækker vores rejseforsikring naturligvis omkostningerne, hvis du har brug for lægehjælp.

Hospitalsforhold i Australien

Er du så uheldig at ende på et hospital i Australien, er du med vores rejseforsikring i gode hænder.
Hospitalerne i Australien lever generelt op til de høje, danske standarder. Når du er forsikret gennem Dansk Rejseforsikring, oplyser du blot dit policenummer ved indlæggelsen, så tager vi hånd om alt det praktiske. Og så skal du blot koncentrere dig om at blive rask igen.

Er din tilstand alvorlig, dækker Dansk Rejseforsikring rejsen for din eller dine pårørende, så de kan rejse ned til dig med det samme og hjemtransporten tilbage til Danmark.

Når du skal studere eller backpacke i Australien

Hvis du skal til Australien for at studere, eller når du er mellem 18 og 30 år, får du op til 20 procents rabat via vores særlige ungdomsrejseforsikring.

Denne forsikring dækker dig både på studiet og på dine ture til Australiens fantastiske storbyer, strande og på rejsen gennem Australiens enorme Outback. Vores rejseforsikring kan også dække, hvis du vil arbejde under dit ophold i Australien. For eksempel på et Working Holiday Visa. Der er mange på dette visum, der vælger at supplere ferien i Australien med et arbejde som frugtplukker eller tjener. Det kan også være, at du med rygsækken på nakken er på vej ud på den helt store jordomrejse. I så fald skal du huske at tilkøbe dækning til USA og Canada, hvis dit eventyr går den vej forbi.

Har du ikke fået bestilt rejseforsikring til sommerferien? Bestil online og få policen på email med det samme. Enkelt og sikkert.


Stærk assistance med SOS International

Vi har et tæt samarbejde med Danmarks førende skade- og assistanceselskab. SOS International har base i Danmark og assisterer rejsende i hele verden fra alarmcentralen - døgnet rundt, året rundt.


Mere om SOS International

AIG - verdens største forsikringsselskab

Vi er agent for AIG, der er et af verdens største forsikringsselskaber. Når du vælger os, er du forsikret af dem.


Mere om AIG

Hvorfor vælge Dansk Rejseforsikring

Dansk Rejseforsikring er specialister i rejseforsikring – og alt foregår slankt og enkelt online. Du får ingen breve og regninger med posten. Vi er sat i verden for at levere høj kvalitet og maksimal tryghed på rejsen til en knivskarp pris.

Læs mere ...

Spørgsmål & Svar

Du er altid velkommen til at ringe til os og stille spørgsmål omkring rejseforsikring. På linket her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

Læs mere ...