Specialister i rejseforsikring

Dansk Rejseforsikring arbejder kun med én ting og ved derfor alt om rejseforsikring. Derfor kan vi tilbyde dig en af de bedste dækninger på det danske marked, og med SOS International i ryggen får du pålidelig service og assistance på og efter din rejse. Vi har fravalgt bureaukratiet og kan således koncentrere os om at levere høj kvalitet til en knivskarp pris. Prøv selv at sammenligne vores priser med andres via nettet.

Billig rejseforsikring - derfor kan vi give fuld dækning til bedre priser

Hos Dansk Rejseforsikring foregår alt online. Derfor er det hurtigt, let og enkelt for dig at tegne en billig rejseforsikring hos os. Du modtager ingen breve og regninger med posten. Med vores onlinepriser får du en billig rejseforsikring med fuld dækning og uden selvrisiko til en pris, der oftest ligger en del under de andre selskabers priser.

Fuld tryghed på rejsen

Det er vigtigt for os, at du er fuldt dækket på dine rejser i hele verden, så du kan føle dig tryg. Derfor er du forsikret hos AIG - et af verdens største forsikringsselskaber med mere end 85 millioner kunder. Dansk Rejseforsikring og AIG arbejder tæt sammen, og vi er agent for AIG i Danmark. Dansk Rejseforsikring er et binavn i aktieselskabet ABA A/S, og ABA A/S er registreret som AIG agent i forsikrings & pensions officielle agentregister. Du finder os her: www.forsikringogpension.dk. Dansk Rejseforsikring modtager provision af AIG hver gang, vi formidler deres forsikringer, og du kan få provisionens størrelse oplyst, hvis du henvender dig til Dansk Rejseforsikring.DANSK REJSEFORSIKRINGS MISSION OG VÆRDIER

Mission

At skabe tryghed på rejsen til en fair pris er selve essensen af det, Dansk Rejseforsikring vil. Det kræver, at vi er 100% dedikerede, dygtige og effektive og altid tager udgangspunkt i kundens behov for forsikring på rejsen.

Værdier

Dansk Rejseforsikring har tre værdier, der skal sikre, at vi driver en ansvarlig og sund virksomhed i forhold til vore kunder, myndighederne og andre interessenter.

Troværdighed

Vi står for ærlighed, åbenhed og høj integritet. Vi følger til enhver tid den gældende lovgivning, regler og standarder i almindelighed og indenfor forsikring i særdeleshed.

Kvalitetsbevidsthed

Vi vil være de bedste og går ikke på kompromis med kvaliteten. For os handler rejseforsikring om tryghed, og om at indfri kundens forventninger. Vi er onlinebaseret, hvilket giver os markante besparelser, og det er en del af vores filosofi at videregive disse økonomiske fordele til kunden i form af lavere priser.

Tillid

Vi vil være tillidskabende. Vi tror på, at når vi agerer tillidsfuldt og ansvarligt som individer og som virksomhed, bliver vi ligeledes mødt med tillid og ansvarlighed - herved sikres trygge rammer for alle.

Direktør Jakob S. Bender

miljøvenlig emballage - Danskrejseforsikring.dk støtter miljøvenlig indpakning miljøvenlig emballage - Danskrejseforsikring.dk støtter miljøvenlig indpakning