Rejseforsikring Spanien

Køb din rejseforsikring til Spanien her. Så er du dækket for sygdom, tilskadekomst,
hospital, læge, ansvar og meget mere.

Vi dækker hvis du bliver syg af Covid-19 på din rejse. Det gælder også destinationer som udenrigsministeriet fraråder (ikke-nødvendige rejser til). Vi dækker eksempelvis rejser til Frankrig, Spanien, Italien, Tyskland, Sverige og Grækenland m.fl. Læs mere


*max 7 pers. på samme police
Alder på rejsende:

Fuld tryghed på rejsen til Spanien med Dansk Rejseforsikring.

Det skal du vide om rejseforsikring til Spanien


Her kan du læse om, hvorfor du altid bør have en rejseforsikring med i bagagen, inden du rejser til Spanien, så du ikke bliver ruineret af voldsomme hospitalsregninger eller en dyr hjemtransport, hvis du bliver syg eller kommer til skade.

Forestil dig, at du går hen ad fortovet i en lille spansk by. Det er dejligt varmt, og solen bager. Du kigger op og betragter de gamle, patinerede husfacader. Men før du registrerer det, træder du forkert på grund af en ujævn flise i fortovet. Du falder, og din fod siger et højt knæk. Du har brækket benet. Hvad gør du nu?

Inden vi afslører, hvordan du får hjælp, så lad os først kigge på, hvordan du er dækket, når du rejser i Spanien.

Det skal din rejseforsikring til Spanien dække

Spanien er et vidunderligt land. Smukke strande, et fabelagtigt klima, 3-4 timer væk i en flyver og med fantastiske byer som Barcelona, Sevilla, Madrid og Bilbao. Men som alle andre steder i verden kan du også i Spanien blive ramt af uheld, pludselig sygdom – eller en brækket fod. Lad os derfor kort opsummere, hvorfor en rejseforsikring til Spanien er nødvendig, hvis du vil føle dig tryg på hele turen.

I 2014 fik vi danskere det såkaldte blå EU-sygesikringskort som erstatning for det gule kort, der ikke længere kan hjælpe os i udlandet. Mange danskere er derfor tilbøjelige til at tro, at det blå kort giver tryghed og tilstrækkelig dækning i fx Spanien – men det er langt fra sandheden.

Om lidt vender vi tilbage til, hvordan du sikrer dig bedst muligt, men først lidt om, hvorfor det kan blive en dyr affære, hvis du ikke som minimum tegner en billig rejseforsikring til Spanien.

Hvordan er jeg stillet i Spanien uden en rejseforsikring?

En rejseforsikring er et af de specielle produkter, hvor man betaler for noget, man håber ikke at få brug for. Sådan er det med forsikringer. I langt de fleste tilfælde ligger den da også trygt i baglommen uden at blive brugt. Men hvis det pludselig går galt, hvis du bliver ramt af et voldsomt maveonde, kommer til skade eller bliver meget utilpas under din rejse, skifter fokus 180 grader. Så føler alle en stor taknemmelighed over den rejseforsikring, der i sidste ende kan betyde, at man undgår enorme hospitalsregninger og transportudgifter, der kan gældsætte dig langt ud i fremtiden eller ruinere din familie.

For ja, det kan hurtigt blive dyrt ikke at investere i en billig, privat rejseforsikring til Spanien.

Er en rejseforsikring nødvendig, når jeg har blå sygesikring?

Det korte svar er: Ja. En privat rejseforsikring til Spanien er nødvendig, hvis du vil være sikker på at få den rette behandling og komme hurtigt hjem til Danmark, uden at få smidt gigantiske regninger i nakken.

Det skyldes flere ting.

Når du rejser i Spanien med det blå kort, er du kun sikret behandling i det offentlige system. Mange europæiske lande har brugerbetaling, også i det offentlige system, og med det blå sygesikringskort risikerer du derfor stadig at skulle betale for din behandling. Hvis du opholder dig i et område udelukkende med privathospitaler, skal du derfor selv til lommerne, hvis du bliver syg eller kommer til skade og har behov for at blive tilset af en læge.

For det andet kan du opleve, at de lokale myndigheder og det lægefaglige personale slet ikke ved, hvad det blå kort er, og du risikerer derfor selv at skulle betale en del af sygdoms-, hospitals-, eller transportudgifterne.

For det tredje er der hjemtransporten, som kan gå hen og blive en aldeles dyr affære, hvis du er rejst af sted uden en rejseforsikring til Spanien. Du har sikkert hørt de grufulde historier om danskere, der rejser af sted uden rejseforsikring og strander i udlandet uden mulighed for at komme hjem til Danmark og modtage den nødvendige behandling. Med det blå sygesikringskort er du nemlig ikke dækket, når du skal transporteres hjem til Danmark via fx ambulancefly eller med en personlig sygehjælper.

En fjerde ting, der er værd at nævne, er, at det blå sygesikringskort heller ikke kan hjælpe dig, hvis én af dine nærmeste bliver alvorligt syg eller ramt af en ulykke, så du er nødt til at tage hjem.

En sidste, og ikke mindre væsentlig ting, er den døgntelefon, som forsvandt sammen med det gule sygesikringskort. Før i tiden kunne vi ringe hjem til Danmark, hvis vi havnede i problemer. Den mulighed findes ikke længere, og med det blå kort kan du derfor ikke få akut, personlig hjælp fra Danmark. Lige netop derfor bør du investere i en privat rejseforsikring til Spanien, så du er dækket i alle de tilfælde, hvor det blå sygesikringskort ikke kan hjælpe dig.

Sådan er du dækket med Dansk Rejseforsikring

Med en billig rejseforsikring hos os:

1. Er du garanteret hjælp, hvis du bliver syg eller kommer til skade
2. Får du dækket alle udgifter til læge- og hospitalsbesøg
3. Skal du ikke bekymre dig om hjemtransport
4. Kan du ringe til SOS International døgnet rundt, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke.
Og det er endda kun et par af de fordele, der følger med, hvis du køber din rejseforsikring til Spanien hos os. Her er du nemlig også sikret, hvis din bagage går tabt, bliver forsinket, eller hvis du får akut behov for tandlægehjælp, fysioterapi eller en kiropraktor.

Vores rejseforsikring til Spanien sikrer desuden, at dine nærmeste kan komme ned til dig, hvis du bliver syg eller kommer til skade. Men der er jo også den risiko, at du kommer til at forvolde andre skade på din rejse. Hvordan er du så stillet? Med vores rejseforsikring til Spanien er du også dækket, hvis du forvolder andre skade, både personskade eller tingskade.

Til sidst: Lad os tage et smut tilbage til fortovet i den lille, spanske landsby, hvor du ligger og ømmer dig på grund af dit brækkede ben, og lad os og få afklaret, hvordan du får hjælp. Inden afrejse HAR du nemlig husket som minimum at købe en billig rejseforsikring hos os, og du er derfor skånet for alle de ubehagelige tanker, der kan gå gennem dit hoved, mens du venter på ambulancen. Er jeg ordentligt forsikret, og skal betale af egen lomme? Bare rolig, for med vores rejseforsikring til Spanien får du hjælp på det nærmeste hospital. Du kan endda få hjælp af én af dine nærmeste fra Danmark, og hjemtransporten skal du selvfølgelig heller bekymre dig om. Og inden længe kan du gå videre ud i verden – glad og lettet over, at du tegnede en forsikring til Spanien, før du rejste ud af Danmark.

Har du ikke fået bestilt din rejseforsikring? Køb nu og modtag policen direkte på e-mail. Enkelt og sikkert.


Stærk assistance med SOS International

Vi har et tæt samarbejde med Danmarks førende skade- og assistanceselskab. SOS International har base i Danmark og assisterer rejsende i hele verden fra alarmcentralen - døgnet rundt, året rundt.


Mere om SOS International

AIG - verdens største forsikringsselskab

Vi er agent for AIG, der er et af verdens største forsikringsselskaber. Når du vælger os, er du forsikret af dem.


Mere om AIG

Hvorfor vælge Dansk Rejseforsikring

Dansk Rejseforsikring er specialister i rejseforsikring – og alt foregår slankt og enkelt online. Du får ingen breve og regninger med posten. Vi er sat i verden for at levere høj kvalitet og maksimal tryghed på rejsen til en knivskarp pris.

Læs mere ...

Spørgsmål & Svar

Du er altid velkommen til at ringe til os og stille spørgsmål omkring rejseforsikring. På linket her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

Læs mere ...