Enkeltrejseforsikring

Enkeltrejseforsikring med dækning i Verden/Europa. Udfyld boksen nedenfor og beregn prisen. Vi dækker COVID-19.

Læs mere


*max 7 pers. på samme police
Alder på rejsende:

Rejseforsikring til enkeltrejsen med fuld dækning og til onlinepriser. Dækker også skiferien.

Hvad er en Enkeltrejseforsikring?


Vi dækker COVID-19 (jf betingelserne). En enkeltrejseforsikring er en engangsrejseforsikring, der sikrer dig i tilfælde af uheld og ulykker på din rejse ud i verden. Med vores enkeltrejseforsikring får du en stærk dækning og en alarmcentral der sidder klar til at hjælpe dig 24/7 hele året rundt. Vi dækker altid sygdom og hjemtransport og afhængigt af hvilket produkt du har købt, dækker vi også, bagage, tyveri, sygdom, ulykker ansvar og meget mere. Mange vælger en enkeltrejseforsikring, når de skal bruge rejseforsikring 1 uge. Det kan f.eks. være en uge till Mallorca eller en uge på skiferie i alperne.

Hvad dækker en enkeltrejseforsikring?


Enkeltrejseforsikringen dækker omkostningerne, hvis du bliver syg eller skadet på din rejse. Dansk Rejseforsikring dækker også, hvis du har brug for hjemtransport med ambulancefly. Du skal blot oplyse dit policenummer ved indlæggelsen, så tager vi, sammen med vores samarbejdspartner SOS International, hånd om alt det praktiske. Hvis din tilstand er alvorlig, dækker Dansk Rejseforsikring også, at dine nærmeste pårørende kan rejse ud til dig med det samme. Vi dækker selvfølgelig både ud- og hjemrejsen for dine pårørende. Skulle du blive syg under en kortvarende rejsen, kan Dansk Rejseforsikring kompensere dine ødelagte feriedage. Hvis en af dine nærmeste hjemme i Danmark bliver alvorligt syg eller kommer slemt til skade under din rejse, dækker vi de nødvendige udgifter, så du hurtigt kan komme hjem fra din rejse.

Du er godt sikret, hvis du har købt bagagedækning og skulle blive udsat for tyveri på din rejse. Din bagage er således godt forsikret, både hvis den er forsinket i lufthavnen, og hvis den bliver stjålet eller bliver helt væk. Husk altid at gøre dine omgivelser opmærksomme på et tyveri når det sker og hvis det er muligt og forsvarligt, og meld dit tyveri til nærmeste politi hurtigst muligt. Hvis din bagage er forsinket i lufthavnen, skal du sørge for at få udarbejdet en såkaldt PIR inden du forlader lufthavnen.

Du kan roligt tage skiene på nakken og drage ud på løjperne eller dykke ned i det blå med iltflaskerne på nakken med en enkeltrejseforsikring. Dansk Rejseforsikrings enkeltrejseforsikring dækker dig nemlig både, når du er på ski og på dykninger ned til 30 meter. De fleste former for ekstremsport er også godt dækket hos os. Til sidst er du også dækket, hvis du skulle komme uforskyldt for sent til en flyafgang. Så sørger vi for en ny flybillet og eventuelt et hotelophold. Dansk Rejseforsikrings enkeltrejseforsikring dækker dig desuden godt ind i forhold til advokatbistand og kaution, hvis du skulle komme i en retslig knibe på din ferie.

Kan det bedre betale sig at købe en årsrejseforsikring?


Mange spørger os, om det bedst kan betale sig at købe en rejseforsikring til enkeltrejse eller en årsrejseforsikring. Det kommer meget an på dine rejsebehov, og der er ikke altid et entydigt svar. Skal du kun bruge rejseforsikring 1 uge om året, eller kun rejse et par gange, hvor du er afsted i få dage, kan det typisk godt betale sig at købe enkeltrejseforsikringer istedet for en årsrejseforsikring.

En fordel ved at vælge en årsrejseforsikring er at du - vel vidende om, at du altid er godt dækket på dine rejser - blot kan tage kufferten under armen og drage afsted ud i verden, når rejselysten melder sig. En årsrejseforsikring dækker dig på rejser på op til 30 dages varighed. Du kan rejse lige så mange gange du vil inden for dit dækningsområde. Skal du ud på en rejse, der varer længere end 30 dage, kan du supplere din årsrejseforsikring med en enkeltrejseforsikring til de dage, der rækker ud over din 30-dages dækningsperiode.
Når du køber forsikring, skal du vælge hvilket geografisk område den skal dække dig i. Du kan vælge imellem en rejseforsikring til Europa (EU, England og EØS-landene), Europa plus Tyrkiet, Verden minus USA, Canada og Cuba eller er en rejseforsikring til hele verden (Cuba undtaget).

Hvis du vil være helt sikker på at vælge den mest optimale og prisvenlige dækning, kan du altid ringe til Dansk Rejseforsikring på +45 2929 8030 på hverdage mellem klokken 9.00 og 17.00 eller skrive til os på info@danskrejseforsikring.dk. Så regner vi ud, hvad der bedst kan betale sig for dig at vælge i forhold til dine specifikke behov.

Rejseforsikring til din enkeltrejse


Selv om du kun skal ud på en kort rejse, er det vigtigt at huske rejseforsikringen. Når du rejser i EU, med det blå sygesikringskort er du kun sikret de rettigheder for lægehjælp, som gælder for de lokale borgere i det land, du besøger. Det blå kort er ikke tilstrækkeligt når du rejser. Det dækker f.eks. aldrig hjemtransport, som du kan få brug for, hvis du er blevet skadet eller alvorligt syg i eller udenfor Europa. Og her kan du virkelig komme galt afsted, hvis du skulle være så uheldig at skulle transporteres hjem i for eksempel et ambulancefly, der hurtigt kan koste flere hundredetusinde kroner eller mere afhængigt af hvilket land du befinder dig i. Det blå kort dækker heller ikke tilkaldelse af dine nærmeste, så de hurtigt kan være ved din side, hvis noget skulle gå galt.

Der er rigtig mange måder at planlægge din udlandsrejse på, nogle booker alt selv imens andre får hjælp. En af stederne er hos Eurostudy, der er eksperter i at hjælpe danskere med at finde/designe den rigtige udlandsrejse.

Rabat på enkeltrejseforsikringen som studerende og ung


Når du er under 35 år, kan du få rabat på din rejseforsikring hos Dansk Rejseforsikring. Er du under 31 år, kan denne rabat på din rejseforsikring være helt op til 20 procent. Du får automatisk din rabat, når du taster din alder og din specifikke rejse ind på vores forside. Ungdomsrabatten kommer dig særligt til gode, når du skal ud på en længere rejse. Det kunne for eksempel være, når du skal til udlandet for at studere eller ud på en længere rejse med rygsækken. Er du under 35 år og rejser uden for EU i mere end 90 dage, er du kvalificeret til vores særlige ungdomsrejseforsikring. Du får helt sikkert en skarp pris på din ungdomsrejseforsikring, når du køber den hos os.

SOS International står klar til at hjælpe dig


Hvis uheldet er ude på din rejse, skal du kontakte vores samarbejdspartner, Danmarks førende skade- og assistanceselskab, SOS International. Når du kontakter dem, skal du oplyse dit policenummer og din forsikringstype. Så sørger SOS International for den rette hjælp. SOS har døgnåbent året rundt. Du kontakter SOS på +45 7010 5050.

Har du ikke fået bestilt din rejseforsikring? Køb nu og modtag policen direkte på e-mail. Enkelt og sikkert.


Stærk assistance med SOS International

Vi har et tæt samarbejde med Danmarks førende skade- og assistanceselskab. SOS International har base i Danmark og assisterer rejsende i hele verden fra alarmcentralen - døgnet rundt, året rundt.


Mere om SOS International

AIG - verdens største forsikringsselskab

Vi er agent for AIG, der er et af verdens største forsikringsselskaber. Når du vælger os, er du forsikret af dem.


Mere om AIG

Hvorfor vælge Dansk Rejseforsikring

Dansk Rejseforsikring er specialister i rejseforsikring – og alt foregår slankt og enkelt online. Du får ingen breve og regninger med posten. Vi er sat i verden for at levere høj kvalitet og maksimal tryghed på rejsen til en knivskarp pris.

Læs mere ...

Spørgsmål & Svar

Du er altid velkommen til at ringe til os og stille spørgsmål omkring rejseforsikring. På linket her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

Læs mere ...