Erhvervsrejseforsikring

Beregn prisen på en rejseforsikring til forretningsrejsen, et længere udenlandsophold eller en udstationering.

Vi dækker hvis du bliver syg af Covid-19 på din rejse. Det gælder også destinationer som udenrigsministeriet fraråder (ikke-nødvendige rejser til). Vi dækker eksempelvis rejser til Frankrig, Spanien, Italien, Tyskland, Sverige og Grækenland m.fl. Læs mere


*max 7 pers. på samme police
Alder på rejsende:

Fuld dækning på forretningsrejsen med en erhvervsrejseforsikring

Erhvervsrejseforsikring

Her finder du alt, hvad der er værd at vide om rejseforsikringer til erhverv. Det gælder både rejseforsikringer til dig der søger en enkelt rejseforsikring til din forretningsrejse, og til dig der er arbejdsgiver, og skal have en samlet forsikringsløsning til firmaet.

Erhvervsrejse med eller uden ferie?

Enkeltrejseforsikringen er en erhvervsrejseforsikring til dig, der er på rejse for en dansk arbejdsgiver, hvor du modtager løn fra denne. Det kan eksempelvis være at du skal deltage i et kundebesøg i udlandet, lave research eller besøge en messe. Denne forsikring er designet til dig, der tager på forretningsrejser på maksimalt 90 dage.

Hvad skal min erhvervsrejseforsikring dække?

Når du rejser i udlandet, har du ikke samme sikkerhedsnet som i Danmark, hvis du kommer til skade eller bliver syg. Derfor skal din erhvervsrejseforsikring som minimum dække sygdom og tilskadekomst på din rejse – det gælder også rejser i Europa.

Det blå sygesikringskort dækker kun delvist i Europa. Det betyder eksempelvis, at hvis du kommer til skade i Frankrig og bliver indlagt, så dækker det blå sygesikringskort nogle af udgifterne men ikke alle. I Frankrig er der typisk en egenbetaling på 30% af udgifterne ved hospitalsophold. Med en forsikring hos os dækker vi forskellen eller hele udgiften hvis du ikke har det blå kort. Er din skade alvorlig, dækker rejseforsikringen også for at din mand eller kone kan besøge dig.

Rejseforsikringen dækker også maveforgiftninger, indhentning af rejseplan, forsinket bagage, bagagetyveri og ulykkestilfælde og naturligvis også hvis du eller en af dine ansatte uforskyldt kommer for sent til fly, bus eller tog.

Vores enkeltrejseforsikring tegnes direkte på på denne side og er udviklet til, at den købes til hver enkelt rejse. Det kan være en kort erhvervsrejse til Tyskland eller flere måneder i f.eks. USA.

Forsikringen har disse standardiserede dækninger:

 Retshjælp, sikkerhedsstillelse og kaution
 Forsinket fremmøde
 Rejseulykke
 Ansvar (person og ting)
 Tandskader (akutte)
 Sygdom
 Læge- eller hospitalsophold
 Medicin
 Syge- og hjemtransport
 Sygeledsagelse, tilkaldelse
 Sikkerhedsstillelse Evakuering

Årsaftale på Erhvervsrejseforsikringer

En årsaftale for dig, dine ansatte eller kolleger kan være en god ide, såfremt I har mange rejsedage til udlandet i løbet af året og ikke vil have besvær med at tegne til hver enkelt rejse.
Der kan være mange penge at spare ved at tegne en årsaftale for jeres erhvervsforsikringer, fremfor at tegne individuelle forsikringer til hver enkelt erhvervsrejse. En årsaftale på erhvervsforsikringer hos Dansk Rejseforsikring vil dække alle jeres ansatte i 1 år ad gangen.

Årsaftalen dækker rigtigt bredt og i modsætning til enkeltrejseforsikringen har vi hermulighed for at skræddersy en forsikringsløsning, der matcher jeres behov.
Vil du høre mere om vores årsaftaler på erhvervsrejseforsikringer, kan du kontakt os på tlf. +45 2929 8030 eller e-mail info@danskrejseforsikring.dk.

Skal du udstationeres på arbejdet?

Står du overfor en udstationering på arbejdet, som betyder at du skal arbejde fra en anden verdensdel eller et andet sted i Europa, er det en god ide at blive forsikret.
En udstationering kendetegnes ved at du får bopæl i et andet land, uden for Danmark. Uanset, om du skal udstationeres i 6 måneder eller flere år, så kan du blive dækket hos Dansk Rejseforsikring.

Vi tilbyder fuld dækning på din udstationering, som blandt andet forsikrer dig mod sygdom, hospitalsophold, medicin samt syge- og hjemtransport. Sygdom- og hospitalsophold kan være store udgifter i mange dele af verden, som ikke har samme sikkerhedsnet og velværdssystem som det danske.
Vær opmærksom på, at det gule sygesikringskort ikke dækker dig uden for Danmarks grænser, og at det blå sygesikringskort har begrænset dækning og kun dækker i EU. Uden en rejseforsikring risikerer du derfor at modtage en stor regning ved tilskadekomst. Samtidig dækker en udstationeringsforsikring via Dansk Rejseforsikring adskillelige situationer, som ellers ikke dækkes.
Ved sygdom i udlandet bliver hjemtransport f.eks. et yderst relevant emne – det gælder både, hvis du kommer til skade eller hvis en af dine pårørende i Danmark, pludselig bliver akut syg, kommer alvorligt til skade eller omkommer. I alle tre tilfælde dækker vi transporten hjem til Danmark, hvor især sygetransport kan være en bekostelig affære.
Forsikringen dækker også din returrejse fra Danmark.

Andre typiske dækninger på din udstationering er: Retshjælp, sikkerhedsstillelse, evakuering, sygeledsagelse, egenbetaling af læge- eller hospitalsregninger, ulykke, overfald, privatansvar, retshjælp og krisehjælp.

Skal du på en kortere forretningsrejse?

Hvis du skal på en kort forretningsrejse kan du let forsikre dig hos Dansk Rejseforsikring.
I prisboksen øverst på denne side, kan du indtaste din destination, rejsetype (”Forretningsrejse for dansk arbejdsgiver”), dato for rejsen og herefter beregnes prisen på din erhvervsrejseforsikring. Efter købet modtager du forsikringspolicen i din indbakke, og du er herefter forsikret.

Husk, at der er fuld dækning på rejseforsikringen hos Dansk Rejseforsikring inklusive, sygdom, læge- og hospitalsbesøg samt syge- og hjemtransport.

Derfor er det en god ide at forsikre dine ansatte på firmarejsen

Du risikerer at få store regninger, hvis dine ansatte kommer til skade på arbejde i udlandet, som eksempelvis kræver hospitalsophold og syge- eller hjemtransport. Med en samlet forsikringsløsning på rejseforsikringer bliver alle dine ansatte dækket, når de rejser for firmaet, og du undgår ubehagelige ekstra regninger, hvis uheldet er ude.

Det giver også dine ansatte en tryghed at vide, at vores Alarmcentral (SOS International) har åbent 24 timer i døgnet, og sidder klar til at hjælpe, hvis uheldet er ude. SOS International hjælper eksempelvis den forsikrede med at tage kontakt, og betaling, til det lokale sundhedsvæsen, rådgivning ved sygdom på rejsen og hjælp i tilfælde af tyveri.

Hvad er forskellen på en erhvervsrejseforsikring og en almindelig rejseforsikring?

Den største forskel er, at du ikke er dækket af din private rejseforsikring, når du arbejder på rejsen. Det er derfor vigtigt, at du tegner en separat rejseforsikring til firmarejser.
Selve dækningerne er meget lig hinanden, dog har erhvervsrejseforsikringen eksempelvis en større sum på tabt bagage og den dækker ikke ødelagte feriedage.

Dansk Rejseforsikring dækker både små og store virksomheder

Søger du en samlet forsikringsløsning til din virksomhed, kan vi også hjælpe dig. Vi skræddersyer forsikringer til både små og store virksomheder i Danmark.
Med en samlet forsikringsløsning kan du trygt sende dine medarbejdere ud i verden, og vide at der ikke dukker ubehagelige ekstraregninger op, hvis uheldet er ude. Vil du vide mere om forsikringer til erhverv, kan du gå på opdagelse via ABA Forsikring, der specialisere sig i erhvervsforsikringer.
Kontakt os i dag på tlf. +45 2929 8030
eller e-mail info@danskrejseforsikring.dk

Har du ikke fået bestilt en rejseforsikring til forretningsrejsen? Køb her og få policen på email med det samme. Enkelt og sikkert.


Stærk assistance med SOS International

Vi har et tæt samarbejde med Danmarks førende skade- og assistanceselskab. SOS International har base i Danmark og assisterer rejsende i hele verden fra alarmcentralen - døgnet rundt, året rundt.


Mere om SOS International

AIG - verdens største forsikringsselskab

Vi er agent for AIG, der er et af verdens største forsikringsselskaber. Når du vælger os, er du forsikret af dem.


Mere om AIG

Hvorfor vælge Dansk Rejseforsikring

Dansk Rejseforsikring er specialister i rejseforsikring – og alt foregår slankt og enkelt online. Du får ingen breve og regninger med posten. Vi er sat i verden for at levere høj kvalitet og maksimal tryghed på rejsen til en knivskarp pris.

Læs mere ...

Spørgsmål & Svar

Du er altid velkommen til at ringe til os og stille spørgsmål omkring rejseforsikring. På linket her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

Læs mere ...